Kørelærerne


Vi stiller krav til dig som elev og som vores elev skal du selvfølgelig også stille krav til os, men også til dig selv.
På denne måde respekteres hvert enkelt individ.

Citat: ”Et menneske der påstår ikke at lave fejl, har selv den største fejl”

Svend Torps Køreskole har eksisteret siden 1960; Svend har stille og roligt bygget en solid forretning op. Som ung mand har Svend kørt som chauffør i sin fars vognmandsforretning. Svend har også erhvervet sig flycertifikat. Nu ’flyver’ Svend kun lavt, og det er når han sidder på sin motorcykel i de bløde kurver på vejene. Her har han mange km på bagen.

Kort og godt er Svend en erfaren rotte når det gælder trafik og undervisning i dette.

Du bliver helt tryg ved at lære at køre bil eller motorcykel sammen med Svend.

Svend har ligeledes papirer på at undervise som “særlig hensyntagen” underviser; det betyder at hvis du har svært ved indlæring, så klarer Svend også dette.

Per Linnæs har i året 2015 været kørelærer i 27 år med egen forretning siden 1988 i Hals, hvor der også har været plads til at lave en del knallertkørekort. Siden 2006 har Per været kørelærer i Aalborg og omegn.

De seneste 15 år har Per og Svend haft et godt samarbejde og herigennem oparbejdet et venskabsforhold.

Per har en uddannelse som bankrådgiver før sin kørelæreruddannelse. Desuden har Per været servicemedarbejder i et Edb-firma såvel som han også har kørt lastbil.

Per har, i perioden 2008 – 2014, arbejdet på et opholdssted for anbragte unge, der dog først når alderen til kørekort når de forlader “reden”, som hedder Solhøj.

Du bliver helt tryg ved at lære at køre bil sammen med Per.